Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: nevrokop
Категория: Новини
Прочетен: 176107
Постинги: 104
Коментари: 23
Гласове: 71
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
24.03.2009 18:27 - Областният управител на Благоевград се срещна с райония мюфтия на Гоце Делчев
Автор: nevrokop Категория: Други   
Прочетен: 1269 Коментари: 1 Гласове:
0



Благоевград. Областният управител на област Благоевград Владимир Димитров днес се срещна с районния мюфтия на Гоце Делчев Айдън Мохамед, предадоха от пресцентъра на областна администрация Благоевград. По покана на Владимир Димитров двамата разговаряха и обсъдиха в кабинета на областния управител актуалната обстановка в района на Гоце Делчев в селищата със смесено население.
Общата оценка на двамата е, че проблемите сред населението в смесените райони са преди всичко в икономическата и социалната сфера. Няма прояви на ислямски фундаментализъм и сепаратизъм сред в района на Гоце Делчев, които да създават напрежение, а последните твърдения на някои депутати и политически дейци за подобни прояви на територията на Община Гърман са с предизборен характер ,заяви пред областнияуправител на област Благоевград Айдън Мохамед. Районният мюфтия на Гоце Делчев сподели и своите опасения , че подобни публични изявления за съжаление могат да събудят стари страсти и рефлекси, които са вредни както за самите хора, така и за държавата. Необходимостта от установяването на по тесни контакти и сътрудничество между религиозните власти и държавните институции в своевременното разрешаване на възникващи проблеми сред смесеното население в района на Гоце Делчев са констатирали областният управител Владимир Димитров и Районият мюфтия Айдън Мохамед.



Гласувай:
0



1. анонимен - grabe4h
21.06.2009 13:19

ДА СЕ ПРОВЕРИ НА ЧИЕ ИМЕ СЕ ВОДИ УЧИЛИЩНАТА НИВА В МЕСТНОСТА НИШАН ТАШИ И НА КОГО СЛЕД ТОВА Е ПРОДАДЕНА .ТОВА ЛИЦЕ СТАНКО МИЦЕВ ИЗОБЩО НЯМА ИМОТ В ТАЗИ МЕСТНОСТ .НИКЪДЕ В КАРТАТА НА ВОДНИЯ СИНДИКАТ И ОПИСИТЕ КЪМ НЕЯ НЕ СЕ ВОДИ ИМОТ НА НЕГОВО ИМЕ .ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЙ ВАЖНИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА ТАЗИ МЕСТНОСТ ВЪЗ ОСНОВА НА КОЙТО ПОЗЕМЛЕНА КОМИСИЯ ВРЪЩА ИМОТИТЕ .В ТАЗИ КАРТА ПОДРОБНО СА ОПИСАНИ НОМЕРАТА НА ИМОТИТЕ ПЛОЩА И НА ЧИЕ ИМЕ СЕ ВОДИ .ТОЗИ ГОСПОДИН НЕ ЗНАЕМ ПО КАКЪВ НАЧИН Е ПРИДОБИЛ ИМОТА КОЙТО СЕ ВОДИ УЧИЛИЩЕН .ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ В СЪДА .ЯВНО Е ПРИДОБИТ С ФАЛШИВИ СВИДЕТЕЛИ .МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ В ОБЩИНАТА КЪДЕТО Я ИМА ТАЗИ КАРТА И ОПИСА КЪМ НЕЯ ЧЕ ТОВА ЛИЦЕ Е ПРИДОБИЛО ТОЗИ ИМОТ ЧРЕЗ ФАЛШИФИКАЦИЯ .НО МИСЛЯ ЧЕ ВЕЧЕ Е КЪСНО .ТО Е ВЕЧЕ ПРОДАДЕНО . ЖАЛКО ЧЕ ЖИВЕЕМ В ТАКАВА СКАПАНА ДЪРЖАВА .ЩЕ СЛЕДА КАК ЩЕ СЕ РАЗВИЯТ НЕЩАТА ПО ТОЗИ ВЪПРОС .ДИРЕКТОРКАТА НА УЧИЛИЩЕТО С .ПОЛЕНИЦА,община Сандански ДА ЗАДВИЖИ НЕЩАТА .
цитирай
Търсене